Inschrijving New Arrivals: Go Short Campus is nu geopend

Het is vanaf nu mogelijk voor jonge, talentvolle filmmakers om zich in te schrijven voor de New Arrivals – Go Short Campus! Ben jij net afgestudeerd of zit je in de laatste fase van je studie? Wil jij goed voorbereid de stap maken naar de professionele filmwereld? Meld je dan nu aan!

Go Short – International Short Film Festival Nijmegen biedt studenten en net afgestudeerden een campusprogramma dat zal plaatsvinden van 7 tot 12 april 2015 in Nijmegen. De New Arrivals – Go Short Campus brengt beginnende en ervaren filmmakers samen en geeft deelnemers een vol en intensief programma. De campus richt zich op hands-on kennis over alles wat een filmmaker moet weten zodra hij of zij de filmschool verlaat. Hoe zorg ik voor financiering? Hoe kan ik mijn film distribueren? Waar is mijn publiek? We bieden masterclasses, lezingen, workshops en discussies aan door (inter)nationale experts uit de filmindustrie, waaronder BAFTA genomineerde regisseur Gunhild Enger (Noorwegen) en Yann Gonzalez (Frankrijk), bekend van zijn feature film Les Recontres d’après Minuit.

De Go Short Campus is onderdeel van Go Short – International Short Film Festival Nijmegen. Go Short is een bruisend en inspirerend festival met 300 korte films en meer dan 16.000 bezoekers en 500 industry gasten. Dé kans voor deelnemers om te netwerken met filmmakers, festivalprogrammeurs, producenten en distributeurs. Deelnemers zullen naar huis gaan met een koffer vol praktische kennis, waardevolle ervaringen en een internationaal netwerk. Het campusprogramma is vorig jaar gewaardeerd met een gemiddelde score van 8,6 (uit 10).

Lees hier meer informatie.

Bron: Go Short