NCRV-gids bestaat 90 jaar

NCRV-gids bestaat zaterdag 90 jaar. De afgelopen edities ging NCRV-gids terug in de tijd met een jubileumrubriek. De gids sluit het jubileum af met een speciaal nummer (editie 46) dat dinsdag is verschenen.

In deze jubileumeditie onder andere de grote jubileumquiz en dubbelinterviews met NCRV-presentatoren van toen en nu. Verder heeft de redactie spraakmakende gasten uit NCRV-programma’s thuis opgezocht en feliciteert de gids abonnees die ook 90 jaar zijn geworden.

Op woensdag organiseert de NCRV-gids een speciale breidag. 90 trouwe abonnees komen mutsen, sjaals en wanten breien voor daklozen in Bratislava, een project van het Leger des Heils. In samenwerking met het Leger des Heils organiseert NCRV-gids een grote inzamelingsactie voor daklozen in Bratislava, Slowakije. Gebreide truien, mutsen, vesten, sjaals, handschoenen en sokken kunnen ingeleverd worden bij verschillende inzamelingspunten in het land. Daarnaast doneert NCRV-gids €1,- voor elke nieuw geworven abonnee en gaan de puzzelopbrengsten naar het Leger des Heils.

Bron: NCRV/Broadcast Magazine