Filmfestival HKU lichting 2014 op dinsdag 2 december in de Filmhallen te Amsterdam

Elk jaar lanceert de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht nieuw aanstormend talent. 2014 was weer zo’n jaar. Volop talent, volop creativiteit en volop mooie eindwerken op het gebied van documentaire en fictie. Talent dat in de toekomst meer van zich zal laten horen. Gegarandeerd.

Om u alvast een voorproefje te geven organiseren wij – lichting 2014- ons eigen filmfestival. Op een bescheiden manier, betaald uit eigen zak en publiekelijk toegankelijk voor een ieder die geïnteresseerd is in nieuw werk van aanstormend talent.

Dit festival zal plaats vinden op 2 december in de gloednieuwe Filmhallen te Amsterdam van 10.00 tot 19.00 uur. Toegang is gratis.

Op dit festival wordt het afstudeerwerk vertoond van de afgestudeerde HKU studenten (bachelor en master) op het gebied van documentaire en fictie. Het evenement op 2 december wordt een dag om te kijken, praten, discussiëren, recenseren maar vooral om te genieten.

Het programma bestaat uit 4 rondes. Voor een algeheel overzicht van het programma gaat u naar www.hkufilmfestival2014.nl

Steun nieuw talent, laat u inspireren en geniet op 2 december van de korte documentaires en fictiefilms van de nieuwe generatie aanstormende filmtalenten. We hopen u en uw collega’s met open armen te ontvangen.

Bron: HKU Lichting 2014