ACT avond 10 november – Grenzeloos ondernemen

Zou jij ook graag over de grens spelen en alles uit het ‘acteur-zijn’ willen halen? Laat je daninspireren en informeren door vakgenoten die letterlijk en figuurlijk grenzeloos ondernemenop de ACT Avond in LAB111.

Maryam Hassouni won een Emmy Award voor haar rol in Offers. Is een internationale award winneninderdaad een goede start voor een internationale carrière?

Gouden Kalf winnaar Loes Schnepper komt haar weg naar het winnen van een Kalf uit de doeken doen. Hoecombineert zij het de ene dag als trainingsacteur werken en de andere dag op een set staan?

ACT-directielid Gonny Gaakeer komt vertellen over hoe ze zowel in Nederland als in Duitsland een carrière heeft opgebouwd. Wat zijn haar tips & tricks?

Actrice en zangeres Emmelie Zipson en gitarist Kris Heijnen zullen de avond opluisteren met zang en muziek.Goodiebag!Voor alle aanwezigen is er een geweldige goodiebag o.a. dankzij fotograaf en acteur Dave Mantel en het GreenFilmmaking Project.Wat: ACT Avond – ‘Grenzeloos Ondernemen’Wanneer: maandag 10 november 2014 van 20:00 tot 22:00Waar: Lab111, Arie Biemondstraat 111, Amsterdam-WestVoor wie: ACTleden, studenten en andere theater- en filmprofessionalsKosten: Gratis!Aanmelden voor de avond is gewenst en kan bij Irene van het ACTkantoor via actkantoor@acteursbelangen.nl