Naast het speciale Green Screen Day programma organiseert het Green Film Making Project op woensdag 26 november ook een netwerkbijeenkomst voor ondernemers getiteld ‘Duurzaam-Innovatief Ondernemerschap – de Realiteit’. Dit gebeurt in samenwerking met IDFA en wordt ondersteund door het ministerie van Economische Zaken (één van de partners van het Green Film Making Project).

De middag staat in het teken van duurzame innovatie en ondernemerschap. Tijdens deze bijeenkomst wordt de documentaire Print the Legend (Luis Lopes, J. Clay Tweel, 2014) vertoond in EYE. Deze film volgt de concurrentiestrijd van enkele printpioniers die zich inspannen om 3D-printen naar onze computers te brengen, en daarmee in onze levens.

Bekijk de trailer van Print the Legend

Voorafgaand aan de film verzorgd prof. dr. Klaas van Egmond (hoogleraar Geowetenschappen aan de Universiteit Utrecht, werkzaam binnen het Utrecht Sustainability Institute. Verder o.a. kroonlid van de SER) een presentatie. Hierin schetst hij de contouren waarbinnen onze samenleving, zoals we die nu kennen, vorm heeft gekregen. En laat zien waarom leiderschap en een innovatieve visie onontbeerlijk zijn om zowel organisaties als samenlevingen verder te brengen. De presentatie is in handen van Simone Weimans (NOS).

Praktische details netwerkbijeenkomst 26/11
Locatie:             EYE, IJpromenade 1, Amsterdam
Klik hier voor aanvullende adresgegevens
Datum:              Woensdag 26 november 2014
Tijd:                  15.00 tot 17.45 met aansluitend een netwerkborrel

Toegang en aanmelden
Deze bijeenkomst is speciaal bedoeld voor ondernemers. Aanmelden voor de netwerkbijeenkomst op 26 november kan door een e-mail te sturen naar rsvp@strawberryearth.com, o.v.v. ‘IDFA 26 november’. Vermeld hierin met hoeveel mensen je wilt komen. Toegang is gratis. Let op: het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

Kijk voor meer informatie over het Green Film Making Project van Strawberry Earth op: www.greenfilmmaking.com, www.greenfilmmaking.nl, www.facebook.com/greenfilmmaking.

Partners van het Green Film Making Project zijn het Ministerie van Economische Zaken, Stichting DOEN en de ASN Bank. De samenwerking met KORT! is mede mogelijk gemaakt door het Nederlands Filmfonds, het Mediafonds, CoBO en de NTR.

Bron: Green Filmmaking Guide