Animatiedagen 2014

Een week samenwerken met animators in Amsterdam?

Volgende maand vindt de zevende editie plaats van het niet te missen KLIK! Amsterdam Animation Festival (van 4 tot en met 9 november 2014).

In de week die aan het festival voorafgaat, kunnen geanimeerde creatievelingen zich inschrijven voor de KLIK! Animatiedagen (van 27 tot en met 31 oktober 2014). Mensen met verschillende talenten – animators, regisseurs, illustrators, muzikanten, etc. – worden er in groepjes gebundeld om samen een korte animatiefilm te maken en een eigen, vrije invulling te geven aan KLIK!’s huidige genderthema: ‘Boys, Girls & Beyond!’. Tijdens die week krijgen de deelnemers ook workshops van professionals.

De filmpjes die gemaakt worden, strijden allemaal om de Gouden Wafel en worden op verschillende locaties vertoond via de publieke schermen van Dropstuff. De beste creaties worden op woensdag 5 november 2014 vertoond op het KLIK!-festival.

Wacht niet te lang, want er is slechts plaats voor 40 deelnemers. Het evenement gaat door op de Ceuvel (Korte Papaverweg 4, 1032 KB Amsterdam-Noord). Inschrijven kan nog tot 17 oktober 2014. Deelnemen kost €100. Meer informatie vind je op deze website.

Bron: Animatie.blog.nl