Oproep voor schrijvers voor Schrijfpaleis 3 november

Op het NFF is het spits afgebeten met een speciale editie van het Schrijfpaleis, dat plaatsvond in samenwerking met het Vlaamse scenaristengilde. Zowel op het festival in Oostende als op het NFF een succes!

Het volgende Schrijfpaleis zal plaatsvinden op 3 november 2014 in EYE Amsterdam en zal wederom een bijzondere editie zijn, want het Schrijfpaleis viert haar tienjarig bestaan! Ga dus op zoek naar die oude projecten die al jaren op de plank liggen, die nieuwe die net wel of net nog niet af zijn, en stuur ze op!

In het Schrijfpaleis worden drie scenario’s voor publiek gelezen door gerenommeerde acteurs onder leiding van een doorgewinterde regisseur. Een panel van vakmensen uit de omroep, producenten en makers komt in gesprek met presentatrice Moniek Kramer met kritische vragen en feedback. Ook heb je kans dat jouw script een analyse krijgt van de nieuwe vaste script-editor Mike van Diem. Opsturen dus! Deadline voor inzenden is 10 oktober 2014. Je kunt je werk sturen naar schrijfpaleis@vsenv.nl. Het hele script (indien mogelijk) of in ieder geval een synopsis en een selectie van 10 pagina’s.

Het Schrijfpaleis – tiende seizoen voor schrijvers, door schrijvers
Maandagavond 3 november, 20:00-22:30
EYE, IJpromenade 1, Amsterdam

Bron: Het Schrijfpaleis