Festivaleditie NBF netwerkborrel en 4K seminar op maandag 29 september 2014

Maandag 29 september 2014 is het weer tijd voor de jaarlijkse NBF avond tijdens het Nederlands Film Festival met eerst de jaarlijkse NBF netwerkborrel met pitches van de lichting 2015 van de Filmacademie en hierna een speciaal internationaal georiënteerd seminar plaats over 4K. Mis deze interessante avond dus niet!

Festivaleditie NBF netwerkborrel

Om 18:00 zal een selectie van lichting 2015 zal voor het eerst hun eindexamenprojecten presenteren aan een groter publiek. Een selectiecommissie, bestaande uit Anton Scholten (voorzitter NBF), Robin Logjes (RTL Nederland), Sander Verdonk (CTM Pictures) en Mercedes Stalenhoef (documentaireregisseur) selecteert in september tijdens een pitch-sessie van alle eindexamenplannen zes projecten. De makers van deze projecten houden een korte pitch op de netwerkborrel. Vanaf 17:00 tot 19:00 zal de NBF netwerkborrel in het teken staan van deze presentaties en kunnen onder het genot van een borrel nieuwe contacten worden opgedaan en oude worden aangehaald.

NBF seminar ‘4K: much more than a lot of pixels’

Na de netwerkborrel  organiseert de NBF een internationaal georiënteerd seminar met het thema 4K in de Balzaal van de Winkel van Sinkel. We gaan niet zozeer in op de vraag wat 4K inhoudt, maar juist waarom ik nu al in 4K zou moeten produceren. Op de line-up staat onder andere een vooraanstaande internationale D.O.P. spreker uit de UK, dus mis deze kans niet om alles te horen over de laatste ontwikkelingen op dit gebied!

Wat: Festivaleditie NBF netwerkborrel en NBF seminar  ‘4K: much more than a lot of pixels’
Wanneer: maandag 29 september 17:00 – 23:00 (pitches om 18:00, seminar om 20:30)
Voor wie: alle leden en relaties van de NBF
Waar: Balzaal van de Winkel van Sinkel, Oudegracht 158, Utrecht

Voor meer informatie over de NBF netwerkborrel of plaatsing op de mailinglijst kan contact worden opgenomen met het NBF-kantoor via nbf@nbf.nl of 020-6646588.