Festivaleditie NBF netwerkborrel op maandag 29 september tijdens het NFF in Utrecht

Maandag 29 september 2014 is het weer tijd voor de jaarlijkse NBF netwerkborrel tijdens het Nederlands Film Festival met pitches van de studenten van de Filmacademie! Een selectie van lichting 2015 zal voor het eerst hun eindexamenprojecten presenteren aan een groter publiek.

Een selectiecommissie, bestaande uit Anton Scholten (voorzitter NBF), Robin Logjes (RTL Nederland), Sander Verdonk (CTM Pictures) en Mercedes Stalenhoef (documentaireregisseur) selecteert in september tijdens een pitch-sessie van alle eindexamenplannen zes projecten. De makers van deze projecten houden een korte pitch op de netwerkborrel. Vanaf 17:00 tot 19:00 zal de NBF netwerkborrel in het teken staan van deze presentaties en kunnen onder het genot van een borrel nieuwe contacten worden opgedaan en oude worden aangehaald.

Wat: Festivaleditie NBF netwerkborrel
Wanneer: maandag 29 september 2014 van 17:00 tot 19:00, pitches om 18:00
Voor wie: alle leden en relaties van de NBF
Waar: Balzaal van de Winkel van Sinkel, Oudegracht 158, Utrecht

Leden en relaties van de NBF ontvangen half september per mail de officiële uitnodiging, toegang is op vertoon van deze uitnodiging.

De NBF is al meer dan 60 jaar dé brede beroepsvereniging voor film- en tv-professionals in Nederland. De reguliere NBF netwerkborrel vindt elke laatste maandag van de maand plaats in De Kring in Amsterdam. Op de borrel, die bedoeld is voor alle film- en tv-professionals, wordt gezamenlijk een hapje gegeten, geborreld en is er een inhoudelijk programma of paneldiscussie over een actueel thema. Kom dus ook een keer langs in Amsterdam! Informatie over de komende netwerkborrel is te vinden via www.nbf.nl/events.

Voor meer informatie over de NBF netwerkborrel of plaatsing op de mailinglijst kan contact worden opgenomen met het NBF-kantoor via nbf@nbf.nl of 020-6646588.