Voor NBF-leden: Kring kennismakingslidmaatschap 2014-2015

Kunstenaarssociëteit De Kring biedt leden van NBF, DDG en Netwerk Scenarioschrijvers eenmalig een speciale mogelijkheid om lid te worden en kennismakingskorting aan op het lidmaatschap.

Voor een speciaal tarief van €110,- en zonder inschrijfgeld ben je tot het einde van 2015 (dus anderhalf jaar) lid van De Kring en kun je lekker borrelen, eten, elkaar ontmoeten en deelnemen aan de diverse programma’s. Ook heb je toegang tot De Kring Overdag, ons ZZP-platform dat vanaf september 2014 van start gaat. Je hoeft voor dit kennismakingslidmaatschap geen voordragers en/of referenten op te geven, het bewijs van lidmaatschap van je branchevereniging is voldoende. Na eind 2015 kun je beslissen of je over wilt gaan op een standaardlidmaatschap van De Kring.

Voordelen van het Kringlidmaatschap:
* je bent welkom op alle dagen dat De Kring open is, zowel in de sociëteit als in het restaurant
* je hebt altijd toegang tot De Kring Overdag, onze ZZP-werkplek vanaf september 2014
* je mag per bezoek drie introducés meenemen
* je kunt gratis deelnemen aan de programma’s van De Kring: van jazzconcert tot theatervoorstelling
* je krijgt korting op club up, de nachtclub van de Kring en op zaterdagavonden kun je als Kringlid gratis naar binnen
* je betaalt voor iedere Pathé City film slechts 8,50 euro en krijgt korting op Bimhuistips
* je ontvangt gratis het Kringblad Circulaire
* het lidmaatschap is aftrekbaar van de belasting

DE KRING OVERDAG
Vanaf 1 september dagelijks in het Kringrestaurant Sociëteit De Kring gaat met Kring Overdag in het lichte Kringrestaurant, met uitzicht op het Leidseplein, een werk-, ontmoetings- en inspiratieplek creëren voor de groeiende groep creatieve en ondernemende Kringleden. We willen de overdracht van kennis tussen professies stimuleren in een creatieve, maar professionele setting. De randvoorwaarden zijn aanwezig: een mooie plek, fatsoenlijke koffie, broodjes, wifi en belangrijk: een reservoir aan creatieve en ondernemende Kringleden. Dus laptop mee en werken maar met z’n allen! Iedere dag van 10.00-16.30 uur, alleen toegankelijk voor leden.

De Kring Overdag biedt naast dagelijkse werkplek ook (on)regelmatig workshops, brainstormsessies, pitches, food for thought, lezingen etc.De Kring is sinds 1922 een sociëteit voor kunstenaars en kunstminnende leden. De Kring heeft 1900 leden uit het culturele, maatschappelijke leven. De Kring is een huiskamer waar jong en oud elkaar ontmoeten aan de bar, in het restaurant of in de eigentijdse Club Up. Loungen, praten, dansen en genieten van exposities, voorstellingen, evenementen en thema-avonden. Hoe werkt het? Download ons inschrijfformulier van www.kring.nl en vul je deze (voordragers en referenten niet nodig, vermeld de naam van je branche-vereniging). Stuur het op of mail het naar marieke@kring.nl.

Bron: De Kring