Nederlands Film Festival steunt twee crowdfunding projecten

Het Nederlands Film Festival heeft in samenwerking met crowdfunding platform CineCrowd twee veelbelovende filmprojecten geselecteerd.

Tijdens de crowdfunding campagne worden de twee films extra onder de aandacht gebracht door het NFF. Op 1 oktober zal tijdens de NFF talkshow met gastheer Art Rooijakkers de laatste 24 uur van de campagnes ingeluid worden. Het wordt spannend, want in totaal moeten de filmmakers 22.000 euro aan donaties weten op te halen!

Home Suit Home
Het eerste film project is van regisseur Jeroen Houben. Home Suite Home is een tragikomedie over het afstompende bestaan van een hotelinspecteur, die iederen avond in een ander hotel slaapt. Op een avond in Parijs krijgt zijn leven een wake-up call. “In eerste instantie is het een verhaal over een personage die een heel surrealistisch leven leidt, maar ik denk dat het leven op de automatische piloot stiekem best veel gelijkenis vertoond met het alledaagse leven van heel veel mensen.”

Voor deze film werkt Houben samen met de productiemaatschappij Habbekrats. Habbekrats is onder andere bekend van de films Rabat en Wolf. Kijk voor meer informatie op CineCrowd.nl/home-suite-home

Bron: CineCrowd.nl