Green Film Making Project op het NFF 2014

Op 2 oktober 2014 delen Nederlandse duurzame pioniers en internationale Sustainability Managers hun visie op de toekomst van produceren tijdens het Nederlands Film Festival (NFF) 2014. Het Green Film Making Project presenteert tijdens de bijeenkomst ‘Green filmmaking: de toekomst van produceren’ de resultaten die tot op heden met het project zijn geboekt.

Deze bijeenkomst van het Green Film Making Project vindt plaats in TivoliVredenburg in Utrecht, van 13:00-17:00. Na afloop is er een borrel. Filmprofessionals en –studenten zijn van harte uitgenodigd.

Aanmelden
Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. De toegang voor dit evenement is gratis. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar rsvp@strawberryearth.com, o.v.v. “Aanmelding NFF 2 oktober 2014”.

Actief in gesprek met green filmmakers

Naast keynotes van inspirerende sprekers krijgen bezoekers de mogelijkheid om actief in gesprek te gaan met Sustainability Managers uit de (internationale) filmindustrie en duurzame pioniers van eigen bodem. Diverse thema’s uit de duurzame filmindustrie passeren de revue, geïllustreerd met praktijkvoorbeelden, met ruimte voor debat over de toekomst van green filmmaking en de Nederlandse filmindustrie.

De Sustainable Sessions die het Green Film Making Project organiseerde tijdens het NFF 2013 waren een groot succes. Bekijk hier het videoverslag van vorig jaar.

Bron: Greenfilmmaking.nl