College of Multimedia: open dag 24 augustus, gratis proeflessen en masterclasses

College of MultiMedia (CMM) Amsterdam heeft weer een Open Dag gepland op 24 augustus. 
Op deze dag biedt CMM masterclasses, proeflessen en informatiesessies aan.

Je kunt ook persoonlijk advies krijgen van een van de deskundige trainers, over hoe jij jouw carrière pad het beste kunt uitstippelen. Daarnaast zullen er studenten en ex-studenten aanwezig zijn die jou hun persoonlijke ervaringen kunnen vertellen.

Indien je de 24ste niet aanwezig kunt zijn, neem dan contact op voor een een-op-een gesprek met onze Loopbaanadviseur of Master Trainers.

Open dag op 24 augustus 2014

Als de strandtassen zijn uitgepakt, de koffers weer op zolder zijn opgeborgen en alles langzaam aan weer zijn normale ritme krijgt, is het zo ver: onze open dag! Naast het verkrijgen van allerhande informatie kun je een proefles bijwonen of nieuwe kennis op doen bij een masterclass. Mis hem dus niet! Proeflessen en Informatie sessies… Lees meer »

Masterclass 3D: Drama in je walkcycle

Als 3D expert blijf jij altijd in ontwikkeling, want de meest aansprekende animaties komen natuurlijk bij jou vandaan! Wij zorgen dat je met een korte masterclass nieuwe kennis op kunt doen op het gebied van Character Animation. Mis het dus niet 24 augustus! 3D software, zoals Cinema 4D, geeft animators een krachtig stuk gereedschap waarmee digitale karakters tot… Lees meer »

Masterclass: Whats New in Adobe Illustrator CC 2014

Adobe presenteerde in juni de 2014 update van de Creative Cloud. Naast een aantal nieuwe innovatieve toepassingen hebben ook de huidige pakketten een upgrade gekregen. Tijdens deze masterclass leren wij jou wat Illustrator sindsdien allemaal kan! Een nieuwe mogelijkheid in Illustrator CC is onder andere Live Shapes om rechthoeken snel te transformeren in complexe vormen… Lees meer »

Masterclass Responsive Webdesign: Responsive Images

Responsive Webdesign is een techniek die constant in beweging is, nieuw is de techniek van Responsive Images. Images maken een belangrijk onderdeel uit van een website, leer hoe ook hier winst valt te behalen. Responsive webdesign is hot. Het optimaliseren van je website voor elk apparaat en schermresolutie is helemaal van nu. Images zijn een… Lees meer »

Masterclass: Clean up Premiere Pro audio with Audition

Audio maakt een belangrijk onderdeel uit van jouw video. Adobe heeft een naadloze samenwerking beschikbaar tussen Premiere Pro en Audition om jouw audio te optimaliseren. Wij laten jou zien hoe deze integratie werkt! Premiere Pro is het programma van Adobe voor het monteren van Video. Met de komst van Adobe Creative Cloud beschik je nu… Lees meer »

Masterclass: Advanced Custom Fields Plugin in WordPress

In deze masterclass leer je het gemak en gebruik van de Advanced Custom Fields (ACF) plugin voor je WordPress site. Met deze plugin zal het makkelijker worden om extra content buiten de reguliere content te plaatsen en deze ook eenvoudig te beheren in de admin.   Het Content Management Systeem (CMS) WordPress wordt voor verschillende doeleinden ingezet…. Lees meer »

Bron: CMM