Het Schrijfpaleis op 26 september tijdens het NFF

Dit Schrijfpaleis wordt een bijzondere editie, want in het kader van een uitwisseling met het filmfestival in Oostende, worden ook Vlaamse scripts gelezen in Nederland en Nederlandse scripts in Vlaanderen en nodigen we tevens Vlaamse acteurs uit de scripts te lezen. Houd dus zowel 26 september als 19 september (Filmfestival Oostende) vrij, want misschien word je script wel in Oostende gelezen!

 

Wij bieden de unieke gelegenheid om je script tot leven te zien komen onder regie van Arno Dierickx. Met prachtige acteurs en een panel van experts die je verder helpen met tips en adviezen. Zorg dat je script ontdekt wordt!

Niet alleen worden drie scripts op die dag voorgedragen, daarnaast maak je ook kans op een schriftelijke inhoudelijke reactie van onze vaste script-editor.

 

Deadline voor inzenden is dus 24 augustus 2014. Je kunt je werk sturen naar schrijfpaleis@vsenv.nl. Het hele script (indien mogelijk), maar in ieder geval een synopsis en een selectie van ± 10 pagina’s die je wil laten lezen.

Tot vrijdag 26 september tijdens het Nederlands Film Festival in Hoogt1 in Utrecht.

 

Hartelijke groet,

Het Schrijfpaleisteam