Inschrijving voor INDIGO geopend

Voor het derde jaar op een rij organiseert Dutch Game Garden in partnerschap met het Nederlands Film Festival INDIGO. Game developers kunnen nu hun game insturen!

INDIGO komt dit jaar naar het gloednieuwe TivoliVredenburg, het nieuwe Festivalhart van het Nederlands Film Festival. Op donderdag 25 en vrijdag 26 september speel je de beste nieuwe games van getalenteerde Nederlandse makers in dit cultuurpaleis. Zet deze data dus alvast in je agenda!

Ben je game developer en wil je je eigen game inzenden voor INDIGO? Dan kan door je game hier aan te melden. Een speciale jury bestaande uit gamesindustrie-veteranen bekijkt de inzendingen en bepaalt samen met Dutch Game Garden de uiteindelijke selectie. De inschrijvingen zijn open tot en met maandag 4 augustus 23.59 uur.

De makers van de geselecteerde games krijgen in de tweede week van augustus bericht. Juryleden mogen meedoen, maar stemmen natuurlijk niet op hun eigen game.

Over INDIGO
INDIGO is een speelbare expositie, georganiseerd door Dutch Game Garden. We tonen hier de mooiste games die het afgelopen jaar zijn gemaakt door getalenteerde Nederlandse gamedesigners. Zo kan het publiek kennis maken met de creativiteit van developers van eigen bodem.

In TivoliVredenburg kun je INDIGO op 25 en 26 september vinden in de zaal Cloud Nine. Deze is vanaf het centrale NFF-plein te bereiken met de zwevende trap en vanaf de begane grond met de lift.

Bron: Nederlands Film Festival