Bestuur en Bureau

 

Bestuur 2014:

Ron Toekook
Raf Croonen – raf@nbf.nl
René Goossens – rene@nbf.nl
Ewoud Hendriksen – ewoud@nbf.nl
Boris Klatser (penningmeester) – boris@nbf.nl
Remco Klöters – remco@nbf.nl
Sonja ter Laag – sonja@nbf.nl
Guy Molin (vicevoorzitter) – guy@nbf.nl
Anton Scholten (voorzitter) – anton@nbf.nl

Bureau:
Mardou Jacobs (directeur) – mardou@nbf.nl
Nienke van der Fange (bureaucoördinator ) – nienke@nbf.nl
Roddia Rumahloine (bureaumedewerker) – roddia@nbf.nl
Lysanne Darthuizen (bureaumedewerker) – lysanne@nbf.nl

Productiemedewerkers:
Jolijn van Rinsum – jolijn@nbf.nl
Roemer Scholten – roemer@nbf.nl

NBF-bureau
NBF-leden kunnen met vragen, advies of inlichtingen terecht bij het NBF-bureau. Het kan hierbij gaan om vragen op persoonlijk en zakelijk gebied, maar ook om inlichtingen over instellingen of personen. Het bureau geeft in voorkomende gevallen direct advies aan de leden. In geval van vragen die buiten het bereik van de directe beantwoording vallen weet de NBF veelal welke deskundigen op het betreffende gebied het best benaderd kunnen worden. Hier kun je ook terecht voor vragen over het lidmaatschap en aanmelding.

Contactgegevens NBF-bureau – telefoon: 020-6646588, e-mail: nbf@nbf.nl

Het kantoor is doorgaans bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09.30 – 17.30 uur. Bij geen gehoor kunt u een bericht op het antwoordapparaat achterlaten of een mail sturen naar nbf@nbf.nl. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen.