Tijn Docter te gast bij Shortcutz Amsterdam op 10 juni

Op 10 juni verwelkomt Shortcutz Amsterdam acteur Tijn Docter als gast van de wekelijkse sessies. Docter is te zien in allerlei films onder andere  ‘Ik omhels je met 1000 armen’ – de laatste film van regisseur Willem van de Sande Bakhuyzen voor zijn overlijden.

Tijdens de sessie worden ook de volgende films getoond, die aan de Shortcutz competitie meedoen. Deze week:
–       Pony Place van Joost Reijmers
–       Sweet Passion van David Brázda

Het evenement maakt deel uit van de reguliere sessies die Shortcutz Amsterdam organiseert, waarbij beginnende en ervaren filmmakers hun films laten zien en in direct contact met het publiek treden. De sessies hebben iedere dinsdag om 8 uur in De Kring plaats en zijn gratis toegankelijk voor iedereen (ook niet-leden van De Kring).

Voor meer informatie: www.facebook.com/ShortcutzAmsterdam