Stukken Algemene Ledenvergadering 27 mei 2014

Hier zijn de stukken voor de Algemene Ledenvergadering van 27 mei 2014 te downloaden voor NBF-leden. Let op: om de stukken te kunnen downloaden moet je wel ingelogd zijn. Inloggen op je ledenprofiel kan linksonder op de site met je lidnummer en wachtwoord. Als je deze niet meer weet/hebt, kun je ze opvragen door op de link Login gegevens vergeten? te klikken. Dan worden deze automatisch naar het bij ons bekende e-mailadres gestuurd. Mocht dit niet lukken, stuur dan een mail naar nbf@nbf.nl.

Jaarverslag compleet 2013

Agenda Algemene Ledenvergadering 27-05-2014

Voorstel wijziging statuten&reglementen

Mocht je problemen ondervinden met het downloaden, dan kun je de digitale stukken ook opvragen bij het NBF-kantoor (te bereiken via nbf@nbf.nl of 020-6646588).

Aan- of afmelden voor de ALV is gewenst en kan via het NBF-kantoor via nbf@nbf.nl of 020-6646588.