HKU studenten starten ambitieus filmproject in het buitenland

Brocante is een korte roadmovie over twee vrienden die alles achter zich laten, opzoek naar de ultieme vrijheid. Tijdens de reis komen ze de knappe Michelle tegen en bieden haar een lift aan naar Parijs. Hiervoor moeten ze wel een omweg maken en om deze te kunnen betalen besluit het drietal om gestolen goederen te verkopen op Franse brocantes. Tijdens de reis blijkt dat het verleden echter een grotere rol speelt dan verwacht.

De cast bestaat onder andere uit Emmanuel Boafo (EXIT) en Stefanie van Leersum (Sevilla). De draaidagen van het project zijn tussen 7 en 20 Juli 2014 in Nederland en Frankrijk.

Brocante is een groene productie. Dat houdt in dat wij bewust keuzes maken en rekening houden met het milieu. Wij als eerstejaars studenten van de HKU en de filmacademie geloven in dit concept. Zo is Dopper bijvoorbeeld één van de sponsoren.

Voor meer informatie kan je kijken op:
www.cinecrowd.nl/brocante
www.facebook.com/brocantedefilm