Oproep: Breng je bedrijf onder de aandacht tijdens Cannes Film Festival via de NBF

Nu de cashrebate aanstaande is, wil de NBF aan alle leden en Nederlandse bedrijven de kans bieden informatie beschikbaar te stellen aan buitenlandse producenten. Vanaf donderdag 15 mei kunt u gedurende 1 week informatie aanbieden via de NBF hoek in het Nederlandse paviljoen.

Het is nadrukkelijk niet de bedoeling om informatie aan te bieden inzake de cashrebate; die informatie is immers nog niet bekend. Te verwachten valt echter dat veel buitenlandse producers met de nieuwe cashrebate in hun achterhoofd het Nederlandse paviljoen langs gaan om meer informatie te krijgen over de filmindustrie in Nederland.

De NBF wil bedrijven de kans geven om hun informatie te verspreiden via de NBF stand. Omdat de ruimte beperkt is en het niet de bedoeling is dat 1 of 2 bedrijven de NBF stand overheersen, is de mogelijkheid tot informatie verstrekking beperkt tot flyers, mappen, brochures, USB-sticks etc. Het materiaal zal worden beheerd door onze bureaumedewerkster Nienke die gedurende de week aanwezig zal zijn in de stand. Niet om voorlichting te geven over bedrijven maar om te zorgen dat alles goed verloopt.

Er hebben zich momenteel voldoende partijen gemeld om het initiatief door te laten gaan, maar het is nog steeds mogelijk om aan te sluiten. Bijkomend voordeel van meer deelnemers is dat de prijs per partij naar beneden gaat. Kosten zijn afhankelijk van het aantal deelnemers maar wij schatten momenteel in dat dit rond 200 euro zal zijn voor leden en 350 euro voor niet-leden. Het promotiemateriaal dient uiterlijk maandag 12 mei 17:00 bij het NBF-kantoor in Amsterdam aanwezig te zijn.

Wij ontvangen nieuwe aanmeldingen graag vóór dinsdag 6 mei 15:00!

Voor meer informatie en aanmelding:
Nienke van der Fange
020-664.6588
nbf@nbf.nl & nienke@nbf.nl