Lucky Six zoekt steun via crowdfundingplatform Kickstarter

Olaf Kitseroo probeert via crowdfunding de productie- en distributiekosten van de intercontinentale webcam-quizshow Lucky Six gefinancierd te krijgen.

Wat is Lucky Six?

Lucky Six is een reeks van interactieve online webcam-spelshows waarin zes deelnemers van overal ter wereld als team met elkaar spelen via de camera van hun computer , smartphone en/of tablet.

Wat heb je aan Lucky Six?

– Als toeschouwer ervaar je een hilarische en spectaculaire live web-show waarmee je zelf mee kunt doen door de zes kandidaten te helpen. Ook eventueel ‘van de wal in de sloot’, zodat je zelf meer kans maakt om als kandidaat gekozen te worden.
– Als kandidaat kun je een mooie prijs in de wacht te slepen door samen met vijf andere via internet willekeurig gekozen (inter)nationale kandidaten een opdracht op de juiste manier te volbrengen.
– Als sponsor krijg je de kans om een product aan een groot interactief publiek te presenteren.

De technologie

Olaf heeft een technologie kunnen ontwikkelen wat te vergelijken is met Google Hangouts, maar waar meer webcams (onbeperkte aantallen!) met elkaar kunnen communiceren en een voorzitter/regisseur de controle heeft over alle webcam-beelden.

Alles zonder dat eerst software gedownload en/of privé gegevens overgedragen moeten worden. De webcams worden middels beveiligde verbindingen met de studio en elkaar verbonden, privacy en gebruiksgemak staat bij Lucky Six voorop.

Deze technologie heeft Olaf al meerdere malen kunnen inzetten. Via deze linkjes kun je korte impressies zien van bijvoorbeeld het tweede seizoen van The Voice of Holland, de Maffe Marathon actie van de Bijenkorf, Boer zoekt Vrouw internationaal videochat en zijn paradepaard Game of Fame.

Met diezelfde technologie wordt Lucky Six gemaakt.

Waarom heeft hij jou nodig?

De productiemaatschappijen en zendgemachtigden in Nederland zeggen toekomst in het Game of Fame concept te zien, maar vinden het op dit moment voor Nederland nog te vroeg voor een volledig op webcams gebaseerde TV-show.

Een live online webcam-quizshow zoals Lucky Six bestaat nog niet. Dat komt door het gebrek aan de combinatie financiën, creativiteit, technische mogelijkheden en een verdienmodel.

De live online web-quizshow Lucky Six blijkt dé oplossing te zijn en is met jouw hulp mogelijk!

Wanneer je vragen en/of opmerkingen hebt kun Olaf via http://olafkitseroo.com/Contact/ bereiken.

Wij hopen dat Olaf met jouw hulp Lucky Six tot een grandioos en wereldwijd succes kan maken.

Wil je hem hierbij helpen?

Klik op deze link van de crowdfunding website Kickstarter om te lezen hoe je ‘backer’ van Lucky Six kunt worden. Dat kan al vanaf 1 Euro!

En natuurlijk staat er voor jou wat tegenover. Ook dat kun je lezen via deze link van de Kickstarter website.