Oproep: kans om informatie te geven aan buitenlandse producenten tijdens Cannes Film Festival, reageren voor vrijdag 2 mei 17:00

Nu de cashrebate aanstaande is, wil de NBF aan alle leden en Nederlandse bedrijven de kans bieden informatie beschikbaar te stellen aan buitenlandse producenten. Vanaf donderdag 15 mei kunt u gedurende 1 week informatie aanbieden via de NBF hoek in het Nederlandse paviljoen.

Het is nadrukkelijk niet de bedoeling om informatie aan te bieden inzake de cashrebate; die informatie is immers nog niet bekend. Te verwachten valt echter dat veel buitenlandse producers met de nieuwe cashrebate in hun achterhoofd het Nederlandse paviljoen langs gaan om meer informatie te krijgen over de filmindustrie in Nederland.

De NBF wil bedrijven de kans geven om hun informatie te verspreiden via de NBF stand. Omdat de ruimte beperkt is en het niet de bedoeling is dat 1 of 2 bedrijven de NBF stand overheersen, is de mogelijkheid tot informatie verstrekking beperkt tot flyers, mappen, brochures, USB-sticks etc. Het materiaal zal worden beheerd door onze bureaumedewerkster Nienke die gedurende de week aanwezig zal zijn in de stand. Niet om voorlichting te geven over bedrijven maar om te zorgen dat alles goed verloopt.

Het is kort dag en om deze opzet succesvol te maken, willen wij voor vrijdag 2 mei 17.00 uur weten wie wil deelnemen. Kosten zijn afhankelijk van het aantal deelnemers maar wij schatten momenteel in dat dit tussen de 250-500 euro zal zijn per deelnemer. Indien er minder dan 10 deelnemers zijn gaat het niet door. Vervoer van spullen naar Cannes wordt of centraal geregeld of per deelnemer, hier zal volgende week een beslissing over genomen worden.

Voor meer informatie en aanmelding:
Nienke van der Fange
020-664.6588
nbf@nbf.nl & nienke@nbf.nl