SJOUERcasting voegt ShowMyReel toe aan AuditionChannel

Sinds 2011 bestaat AuditionChannel.nl, het gratis online podium van SJOUERcasting voor bekende en onbekende acteurs acteurs. Op AuditionChannel.nl presenteren acteurs zichzelf aan regisseurs en producenten op het gebied van film, tv, theater en reclame. Acteurs deden dit tot voor kort middels een introductie of auditie-clip, maar de mogelijkheden zijn nu uitgebreid.

Begin april is ShowMyReel geïntroduceerd. ShowMyReel biedt acteurs de mogelijkheid hun showreel online op AuditionChannel.nl aan potentiële opdrachtgevers te presenteren. AuditionChannel.nl hanteert daarbij twee categorieën: de FULL-profs [professionele acteurs]  & de NON-profs [getalenteerde amateurs]. Met een gratis inlog en password, aan te vragen via de site,  kunnen opdrachtgevers de acteurs aan het werk zien.

SJOUERcasting is een Amsterdams castingbureau, dat in 1999 is opgericht en bestaat uit casting directors André Sjouerman en Rozanne van Boxtel. SJOUERcasting cast commercials en tv programma, film en bedrijfsproducties.

Kijk voor meer info op: http://www.showmyreel.nl

Bron: SjouerCasting