15 april: Monic Hendrickx te gast bij Shortcutz Amsterdam

Actrice Monic Hendrickx is dinsdagavond 15 april te gast bij Shortcutz Amsterdam. Filmliefhebbers krijgen de kans om twee korte films van Monic te zien: Na U (van regisseur Danyel Sugawara) en Vlucht der Verbeelding (van regisseur Boris Pavel Conen). Hierna gaat Monic in gesprek met het publiek over haar carrière.

Het evenement maakt deel uit van de reguliere sessies die Shortcutz Amsterdam organiseert, waarbij beginnende en ervaren filmmakers hun films laten zien en in direct contact met het publiek treden. De sessies hebben iedere dinsdag om 8 uur in De Kring plaats en zijn gratis toegankelijk voor iedereen (ook niet-leden van De Kring).

Bekijk hier de trailer van de sessie: http://vimeo.com/91605780
Voor meer informatie: www.facebook.com/ShortcutzAmsterdam

Gasten in april bij Shortcutz Amsterdam:
8 april: regisseur Chris Mitchell
15 april: actrice Monic Hendrickx
22 april: regisseur Dana Nechushtan
28 april: acteur Pierre Bokma

Shortcutz Amsterdam stelt filmmakers in staat om hun werk aan een internationaal publiek te tonen en in een kleine en informele omgeving in discussie te treden met filmliefhebbers en andere vakmensen uit de filmindustrie.

Elke dinsdag om 20.00 uur in De Kring in Amsterdam strijden twee films om de nominatie voor beste film van de maand. Daarnaast wordt ook een gastfilm vertoond van een meer gevestigde naam in de filmindustrie.. Na de voorstelling heeft het publiek de kans om in discussie te gaan met de filmmakers, producenten of de crew van de films. De winnaar van de beste film van het jaar wordt bekend tijdens Shortcutz Amsterdam Annual Awards en krijgt een prijs van €15,000.

Bron: Shortcutz