NBF netwerkborrel op maandag 31 maart 2014 – Preview Go Short festival 2014

Op de NBF netwerkborrel van a.s. maandag 31 maart presenteert Go Short alvast een speciaal voor deze avond samengestelde preview van het festivalprogramma. Het festival heeft vier films uitgezocht uit verschillende festivalprogramma’s, welke zullen worden toegelicht door de directeur van het festival Kirsten Ruber.

Daarnaast wordt er zoals elke maand gezamenlijk gegeten en geborreld in LAB111. Mis deze avond niet en neem al je collega’s mee, want de avond is geheel gratis toegankelijk voor alle professionals uit de sector!

Go Short – International Short Film Festival Nijmegen
Van 9 tot en met 13 april is het tijd voor de zesde editie van Go Short – International Short Film Festival Nijmegen: hét korte-filmfestival van Nederland. Vijf dagen lang is Nijmegen het centrum van de internationale korte film. Tijdens het festival komen zowel filmliefhebbers als een grote delegatie binnen- en buitenlandse filmprofessionals bij elkaar. Naast de kern van het festival; het uitgebreide competitieprogramma, focust Go Short dit jaar op filmland België, het thema Food & Film en staat filmmaker en BAFTA winnaar Paul Wright (Until the River Runs Red, For Those in Peril) in de schijnwerpers. Ook belicht het festival via een tweetal programma’s de Europese crisis en wordt het ultrakorte formaat .GIF onder de loep genomen. Voor professionals zijn er verschillende workshops en lezingen. De NBF werkt ook dit jaar al voor de vierde keer samen met Go Short en organiseert op vrijdag 11 april, tijdens het festival, een inspirerende Industry Day. Deze staat dit jaar in het teken van (co)productie. Filmprofessionals kunnen zich nog steeds aanmelden voor de dag via dit formulier. Voor NBF leden is deelname aan de Industry Day gratis! Het complete festivalprogramma staat online vanaf 19 maart en kaarten kunnen gekocht worden via www.goshort.nl.

Mis deze avond niet en neem al je collega’s mee, want de avond is geheel gratis toegankelijk voor alle professionals uit de sector!

Dinnerdeal
Het restaurant van LAB111 biedt speciaal voor de NBF netwerkborrel een aantrekkelijke en voordelige dinnerdeal aan: voor €17,50 krijg je een voor- en hoofdgerecht inclusief een glas wijn. Aanmelden voor de dinnerdeal kan bij het NBF-kantoor via nbf@nbf.nl of 020-6646588, uiterlijk op vrijdag 28 maart. Het diner wordt om 18:45 geserveerd in het restaurant en kan van te voren worden afgerekend bij de kassa van het restaurant.

Het programma van de avond:
18:00 – 18:45     inloopborrel in de bar van Media Café Restaurant LAB111
18:45 – 19:45     dinnerdeal in het restaurant LAB111 (optioneel)
20:00 – 21:30     programma in de kapel
21:30 – 23:00    borrelen in de bar van Media Café Restaurant LAB111

Wat: NetwerkBorrel voor Film en tv (NBF) Preview Go Short festival 2014
Wanneer
: maandag 31 maart 2014
Waar: LAB111, Arie Biemondstraat 111, Amsterdam-West (Google Maps)
Voor wie: leden van de NBF en alle film- en televisieprofessionals
Kosten: gratis

Aanmelden voor de NBF netwerkborrel is gewenst en kan bij het NBF-kantoor via nbf@nbf.nl of 020-6646588.