Voor NBF-leden: korting op kaartjes bij Go Short festival

NBF-leden krijgen €1,- korting op toegangskaarten bij het Go Short festival, dat plaatsvindt van 9 tot en met 13 april in Nijmegen.

De korting geldt op vertoon van een geldige NBF-ledenpas bij kopen of afhalen van kaarten. Het complete festivalprogramma staat online vanaf 19 maart en kaarten kunnen gekocht worden via www.goshort.nl.

Go Short – International Short Film Festival Nijmegen
Van 9 tot en met 13 april is het tijd voor de zesde editie van Go Short – International Short Film Festival Nijmegen: hét korte-filmfestival van Nederland. Vijf dagen lang is Nijmegen het centrum van de internationale korte film. Tijdens het festival komen zowel filmliefhebbers als een grote delegatie binnen- en buitenlandse filmprofessionals bij elkaar. Naast de kern van het festival; het uitgebreide competitieprogramma, focust Go Short dit jaar op filmland België, het thema Food & Film en staat filmmaker en BAFTA winnaar Paul Wright (Until the River Runs Red, For Those in Peril) in de schijnwerpers. Ook belicht het festival via een tweetal programma’s de Europese crisis en wordt het ultrakorte formaat .GIF onder de loep genomen. Voor professionals zijn er verschillende workshops en lezingen. De NBF werkt ook dit jaar al voor de vierde keer samen met Go Short en organiseert op vrijdag 11 april, tijdens het festival, een inspirerende Industry Day. Deze staat dit jaar in het teken van (co)productie. Filmprofessionals kunnen zich nog steeds aanmelden voor de dag via dit formulier. Voor NBF leden is deelname aan de Industry Day gratis!