Young Art Korte Film Award zoekt jong filmtalent

Aankomende zomer vindt de zesde editie plaats van het YAKFA Film Festival in Beverwijk. De Young Art Korte Film Award (YAKFA) staat weer open voor inschrijvingen: stuur voor 1 mei 2014 je korte film in van maximaal 20 minuten en wie weet wordt jouw film wel vertoond op het witte doek tijdens het YAKFA Film Festival 2014! Alle genres, van documentaire tot fictie, van animatie tot videoclip, zijn bij ons welkom.

De competitie is opgedeeld in twee categorieën: amateur (beginnend) en semi-professional (bijv. filmstudent). De prijs voor de winnende film in de categorie amateur bestaat uit deelname aan het MovieZone Film Festival in het EYE Filminstituut en een cursus filmmaken bij Open Studio Amsterdam. De semi-pro’s maken kans op tegoed voor materiaalhuur bij Open Studio en een weekendmasterclass bij de Flitsacademie. De competitie vindt plaats in bioscoop Cineworld en de films worden beoordeeld door zowel het publiek als een vakjury. In het verleden zaten onder andere regisseur Eddy Terstall, acteur Tygo Gernandt en producent San Fu Maltha in de jury.

Kijk voor informatie, het deelnamereglement en inschrijving op www.yakfa.nl of neem contact met YAKFA op via kortefilmaward@youngart.org.

Evenement: YAKFA Film Festival 2014

Betreft: Open voor inzending

Deadline: 1 mei 2014