NBF Basic website

Speel je al langer met het idee om jezelf te presenteren op internet, maar weet je niet waar je moet beginnen? Wil je een eigen website waar je je films kunt presenteren en die ‘gecontroleerd’ vindbaar is voor potentiële opdrachtgevers? Speciaal voor jou hebben we de NBF Basic hostingservice ontwikkeld. Hiermee kun je gebruik maken van een basiswebsite die je zelf gemakkelijk kunt aanpassen. Zo is jouw online informatie altijd up-to-date en kun je jezelf of je bedrijf op een professionele manier wereldwijd presenteren. Maar ook als je al een eigen site hebt kun je gebruik maken van de NBF hostingservice, wij regelen de overstap en alle administratieve rompslomp. Het NBF hostingpakket is specifiek afgestemd op de AV-professional en is ondergebracht bij XS4ALL, al jaren op rij gekozen als beste provider van Nederland.

Wij regelen het gehele traject voor je, dus je hoeft je nergens zorgen over te maken. Het NBF hulpbureau is gratis voor leden dus wij helpen je telefonisch, per mail, of remote- desktop bij vragen of problemen. Hiernaast is de service per maand opzegbaar, dus je zit niet vast aan een jaarcontract. En, als je lid bent van de NBF krijg je ook nog eens een aanzienlijke korting op het maandbedrag. Wacht dus niet langer, meld je aan en wij regelen het!

NBF Basic website
–           €15,- per maand (€20,- voor niet-leden)
–           Zelf aan te passen d.m.v. CMS-systeem
–           500 MB schijfruimte*
–           40 GB dataverkeer per maand*
–           2 e-mail adressen*
–           NBF beheert de webserver
–           Opstartkosten eenmalig €35,- (daarvoor regelen wij naar keuze de verhuizing van een bestaande site, of je krijgt beschikking over een template waar je eenvoudig je eigen gegevens op kunt invoeren)
–           Hulpbureau: NBF helpt telefonisch, per mail, of remote- desktop bij installatieproblemen. Als het niet oplosbaar is aan onze kant (omdat er iets mis is bij de klant) dan kan er iemand van onze technische ondersteuning langskomen a €75,- p/u.
–           Het aanvragen van een .nl of .com URL kost € 25,- per jaar (ex. btw)
–           Opzegbaar per maand, geen minimum contractperiode

* = op verzoek uitbreidbaar

Voorbeeld Basic Template (meer voorbeelden op te vragen via nbf@nbf.nl)

Wil je meer? Verwacht je veel bezoekers of heb je veel te vertellen? Kijk dan eens naar de NBF Advanced website

Aanmeldingsformulier

Hierbij meld ik me aan voor de NBF hostingservice.

Toelichting en voorwaarden

De hostingservice is per maand schriftelijk opzegbaar per gewone post of per mail (nbf@nbf.nl). Betaling is mogelijk per kwartaalfactuur.

Deze hostingservice is bedoeld voor freelance AV-professionals en kleine bedrijven, en is niet bedoeld voor bedrijven met meer dan 8 werknemers. Natuurlijk kunnen we ook de sites grote bedrijven hosten, maar daarvoor willen we graag maatwerk leveren. Interesse? Mail je verzoek naar nbf@nbf.nl.

[contact-form 4 “Online aanmeldingsformulier voor NBF hosting”]