Hostingservice

Speel je al langer met het idee om jezelf te presenteren op internet, maar weet je niet waar je moet beginnen? Wil je een eigen website waar je je films kunt presenteren en die ‘gecontroleerd’ vindbaar is voor potentiële opdrachtgevers? Speciaal voor jou hebben we de NBF hostingservice ontwikkeld. Hiermee kun je gebruik maken van een basiswebsite die je zelf gemakkelijk kunt aanpassen. Zo is jouw online informatie altijd up-to-date en kun je jezelf of je bedrijf op een professionele manier wereldwijd presenteren. Maar ook als je al een eigen site hebt kun je gebruik maken van de NBF hostingservice, wij regelen de overstap en alle administratieve rompslomp. Het NBF hostingpakket is specifiek afgestemd op de AV-professional en is ondergebracht bij XS4ALL, al jaren op rij gekozen als beste provider van Nederland.

Wij regelen het gehele traject voor je, dus je hoeft je nergens zorgen over te maken. De NBF hulpdesk is gratis voor leden dus wij helpen je telefonisch, per mail, of remote- desktop bij vragen of problemen. Hiernaast is de service per maand opzegbaar, dus je zit niet vast aan een jaarcontract. En, als je lid bent van de NBF krijg je ook nog eens een aanzienlijke korting op het maandbedrag. Wacht dus niet langer, meld je aan en wij regelen het!

NBF Basic website (klik voor meer specificaties)
–          €15,- per maand (niet-leden €20,-)
–          Je eigen website met je eigen domeinnaam
–          Zelf aan te passen d.m.v. CMS-systeem
–          Per maand opzegbaar
–          Eigen films op je website
–          E-mailadres met de eigen domeinnaam incl. spamfilter
–          Opstartkosten eenmalig €35,-

NBF Advanced website (klik voor meer specificaties)
–          €20,- per maand (niet-leden €25,-)
–          Je eigen uitgebreide website met je eigen domeinnaam
–          Zelf aan te passen d.m.v. CMS-systeem
–          Per maand opzegbaar
–          Eigen films op je website
–          10 e-mailadressen met de eigen domeinnaam incl. spamfilter
–          Opstartkosten eenmalig €35,-

Aanmeldingsformulier

Hierbij meld ik me aan voor de NBF hostingservice.

Toelichting en voorwaarden

De hostingservice is per maand schriftelijk opzegbaar per gewone post of per mail (nbf@nbf.nl). Betaling is mogelijk per kwartaalfactuur.

Deze hostingservice is bedoeld voor freelance AV-professionals en kleine bedrijven, en is niet bedoeld voor bedrijven met meer dan 8 werknemers. Natuurlijk kunnen we ook de sites grote bedrijven hosten, maar daarvoor willen we graag maatwerk leveren. Interesse? Mail je verzoek naar nbf@nbf.nl.

[contact-form 4 “Online aanmeldingsformulier voor NBF hosting”]