NBF Advanced website

Geïnteresseerd in de NBF hostingservice maar biedt de NBF Basic website niet genoeg? Voor iedereen die meer wil is de NBF Advanced website een goede optie.

De NBF Advanced website is uitermate geschikt voor een professionele en druk bezochte website van kleine bedrijven in de audiovisuele sector. Je hoeft je met dit hostingpakket geen zorgen te maken over schijfruimte en dataverkeer, dit is ruimschoots inbegrepen. Bovendien beschik je met een NBF Advanced Website over een koppeling met een database. Hiermee kunt je je website tot een essentieel onderdeel van uw bedrijfsvoering maken.  Het NBF hostingpakket is specifiek afgestemd op kleine AV-bedrijven en -professionals en is ondergebracht bij XS4ALL, al jaren op rij gekozen als beste provider van Nederland.

Het NBF hulpbureau is gratis voor leden dus wij helpen je telefonisch, per mail, of remote- desktop bij eventuele problemen. Hiernaast is de service per maand opzegbaar, dus je zit niet vast aan een jaarcontract. En, als je lid bent van de NBF krijg je ook nog eens een aanzienlijke korting op het maandbedrag. Wacht dus niet langer, meld je aan en wij regelen het!

NBF Advanced website
–          €20,- per maand (niet-leden €25,-)
–          Zelf aan te passen d.m.v. CMS-systeem
–          1 GB schijfruimte
–          100 GB dataverkeer per maand
–          10 e-mailadressen incl. NBF spamfilter
–          1 database inbegrepen
–          NBF beheert de webserver
–          Opstartkosten eenmalig €35,- (daarvoor regelen wij naar keuze de verhuizing van een bestaande site, of je krijgt beschikking over een template waar je eenvoudig je eigen gegevens op kunt invoeren)
–          Hulpbureau: NBF helpt telefonisch, per mail, of remote- desktop bij installatieproblemen. Als het niet oplosbaar is aan onze kant (omdat er iets mis is bij de klant) dan kan er iemand van onze technische ondersteuning langskomen a €75,- p/u.
–          Het aanvragen van een .nl of .com URL kost € 25,- per jaar (ex. btw)
–          Opzegbaar per maand, geen minimum contractperiode

Voorbeeld Advanced Template (meer voorbeelden op te vragen via nbf@nbf.nl)

Teveel? Kijk dan eens naar de NBF Basic website.

Aanmeldingsformulier

Hierbij meld ik me aan voor de NBF hostingservice.

Toelichting en voorwaarden

De hostingservice is per maand schriftelijk opzegbaar per gewone post of per mail (nbf@nbf.nl). Betaling geschiedt per kwartaalfactuur.

Deze hostingservice is bedoeld voor freelance AV-professionals en kleine bedrijven, en is niet bedoeld voor bedrijven met meer dan 8 werknemers. Natuurlijk kunnen we ook de sites grote bedrijven hosten, maar daarvoor willen we graag maatwerk leveren. Interesse? Mail je verzoek naar nbf@nbf.nl.

[contact-form 4 “Online aanmeldingsformulier voor NBF hosting”]

 

Een NBF Advanced website abonnement is uitermate geschikt voor een professionele en druk bezochte website van kleine bedrijven in de audiovisuele sector. Je hoeft je met dit hostingpakket geen zorgen te maken over schijfruimte en dataverkeer, dit is ruimschoots inbegrepen. Bovendien beschik je met een Advanced Website over een koppeling met een database. Hiermee kunt je je website tot een essentieel onderdeel van uw bedrijfsvoering maken. Het NBF hostingpakket is specifiek afgestemd op kleine AV-bedrijven en -professionals en is ondergebracht bij XS4ALL, al jaren op rij gekozen als beste provider van Nederland.

De NBF hulpdesk is gratis voor leden dus wij helpen je telefonisch, per mail, of remote- desktop bij eventuele problemen. Hiernaast is de service per maand opzegbaar, dus je zit niet vast aan een jaarcontract. En, als je lid bent van de NBF krijg je ook nog eens een aanzienlijke korting op het maandbedrag. Wacht dus niet langer, meld je aan en wij regelen het!

NBF Advanced website

€20,- per maand (niet-leden €25,-)

Zelf aan te passen d.m.v. CMS-systeem

1 GB schijfruimte

100 GB dataverkeer per maand

10 e-mailadressen incl. NBF spamfilter

NBF beheert de webserver

1 database inbegrepen

Per maand opzegbaar

Opstartkosten eenmalig €35,-