Gezocht: adviseurs Gamefonds en TAX-videoclipfonds

De Gamefonds-commissie adviseert over projectvoorstellen die als doel hebben de artistieke kwaliteit van games te bevorderen. De subsidie wordt uitsluitend toegekend voor de ontwikkeling en/of productie van games waarvoor de inhoudelijke eindverantwoordelijkheid berust bij vormgevers, nieuwe media ontwerpers, animatoren, game ontwikkelaars, gameproducenten of culturele instellingen.

Het Gamefonds is op zoek naar een nieuwe adviseur die professioneel werkzaam is als ontwerper/maker op het terrein van (artistieke) gaming en/of e-cultuur. De commissie komt ongeveer vier keer per jaar bij elkaar.

Het TAX-videoclipfonds is op zoek naar twee adviseurs

De TAX-videoclipfonds-commissie adviseert over projectvoorstellen die als doel hebben de artistieke kwaliteit van videoclips een impuls te geven. Bovendien willen de fondsen de samenwerking tussen beeldmakers en musici stimuleren en versterken. De videoclips moeten wat betreft beeld en muziek het gangbare overstijgen.

Het TAX-videoclipfonds is op zoek naar twee nieuwe adviseurs die met name deskundig zijn op het gebied van videoclips en vormgeving. De adviseur is bijvoorbeeld een maker, ontwerper, kunstenaar en zodoende betrokken bij de productie van videoclips of iemand die vanuit een culturele invalshoek reflecteert op de vormgeving van videoclips. De commissie komt ongeveer vier keer per jaar bij elkaar.

Meer informatie en reageren
Sollicitatiebrieven met c.v. kunt u tot uiterlijk zaterdag 1 maart 2014 richten aan:
– Joris van Ballegooijen, secretaris Stimuleringsfonds Creatieve Industrie
j.vanballegooijen@stimuleringsfonds.nl
of
– Syb Groeneveld, stafmedewerker Mediafonds
syb.groeneveld@mediafonds.nl

Met vragen over de vacatures kunt u eveneens bij hen terecht.

Lees meer:
gamefonds.nl
videoclipfonds.nl

Bron: Mediafonds