NBF-app

Nog beter vindbaar zijn voor opdracht- of werkgevers en collega’s en je netwerk altijd bij de hand? Download de gratis NBF-app! De handige app bevat naast de gegevens van NBF-leden en bedrijven een actueel overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten uit de branche.

De gegevens in de app zijn gekoppeld aan de digitale ledenprofielen op de NBF website. De profiel kunnen leden gemakkelijk zelf beheren waardoor de gegevens daarom altijd actueel zijn.

LET OP: in verband met de privacywetgeving worden de gegevens uit het ledenprofiel pas opgenomen in de NBF-app als er uitdrukkelijk toestemming voor gegeven wordt. In het online ledenprofiel staan onder het kopje ‘Toon data in profiel’ vakjes die je kunt aanvinken. Ledenkunt hier het vinkjes bij ‘In NBF -app opnemen’ aanzetten. Als je toestemming hebt gegeven voor het opnemen van je gegevens in de app, worden vervolgens alleen de contactgegevens die aangevinkt zijn overgenomen. Let er dus goed op welke vakjes je hebt aangevinkt in je profiel!

De functionaliteiten van de NBF-app worden gedurende het jaar nog nader uitgebreid, hierover zullen we de leden uiteraard op de hoogte brengen middels een mailing. En mocht je tot die tijd zelf ideeen hebben over de app, dan horen wij het graag.

Voor vragen of opmerkingen zijn we vanzelfsprekend bereikbaar tijdens kantooruren op het NBF-kantoor via nbf@nbf.nl of 020-6646588.