Film Industry Guide lanceert nieuwe site

De Film Industry Guide, de online gids voor de filmwereld, is vernieuwd!

Het afgelopen jaar is er hard gewerkt en de site van de grond af aan opnieuw opgebouwd, voor betere snelheid, betere navigatie en om de site toekomstbestendig te maken. De ‘Film Industry Guide’ is voortaan te vinden onder een nieuwe kortere domeinnaam: www.filmindustry.nl. Met steun van het Nederlands Filmfonds zijn er een aantal ‘sociale functies’ toegevoegd waardoor meer online verbintenissen tussen filmmakers kunnen ontstaan.

De belangrijkste vernieuwingen op een rij:

– verbeterde vormgeving
– sneller zoeken
– filteren van zoekresultaten (locatie, ervaring)
– makkelijker contact opnemen met collega’s
– makkelijker bladeren door prikbord-berichten
– makkelijker productie’s toevoegen, en koppelen aan materiaal

Korting voor NBF-leden
Alle leden krijgen 25% korting op een abonnement naar keuze in de online Filmstart Industry Guide, een centrale gids voor de Nederlandse film en tv-wereld. Zij kunnen ook gebruik maken van de telefonische helpdesk wanneer zij assistentie nodig hebben. Op deze pagina is de kortingscode te vinden die leden kunnen gebruiken om de korting te activeren (wel eerst inloggen met je ledenprofiel!).

Wil je meteen aan de slag?
Log dan in via: www.filmindustry.nl/users/login

Heb je vragen/opmerkingen? Mail ons gerust op: contact@filmpeople.nl

Filmpeople
www.filmindustry.nl

De Film Industry Guide is een projekt van Stichting Filmnetwerk en Filmpeople en wordt mede mogelijk gemaakt door:

Nederlands Filmfonds – FNV KIEM – NBF – Dutch Directors Guild – Vevam – VERS –  Filmacademie – DSV Mediapolis – Fofic – Filmmore – CineMeta – The Location Bank – Lichtmacht – Open Studio – PSN groep – Scriptdesk – SjouerCasting – Ximon