Tarieven zorgverzekeringen NBF collectief 2014

Leden van de NBF en DDG profiteren van collectiviteitskorting bij twee grote verzekeraars, OHRA en Meeùs Media (voormalig Westerzee-MAN). De tarieven voor de zorgverzekering voor 2014 zijn inmiddels bekendgemaakt.


Meeùs Media

Voor de leden van de NBF en DDG kan er via Meeùs Media gebruik gemaakt worden van de collectieve regeling bij De Amersfoortse. U bespaart daarmee 10% op de Basisverzekering en 4 tot 10% op de aanvullende (tandarts)verzekeringen. Hiervoor kunt u zich hier aanmelden. Als u dit voor 1 januari doet, dan regelt De Amersfoortse ook de opzegging bij uw huidige zorgverzekeraar.

Klik op onderstaande links voor het premieoverzicht en wijzigingen:
Wijzigingen en vergoedingen 2014 zorgverzekering Amersfoortse

Premieoverzicht NBF 2014 zorgverzekering Amersfoortse

Contact
Hieronder tref je een overzicht aan van de vaste contactpersonen bij Meeùs Media voorNBF- en DDG-leden. Zij zijn graag bereid alle vragen te beantwoorden of een vrijblijvende offerte op te maken.

Manager Sales
Peter van der Steeg: tel. 035- 53 99 207, e-mail peter.vandersteeg@meeus.com

Relatiebeheerder Media
Nanda Luth -Reems: tel. 035- 53 99 205, e-mail  nanda.luth-reems@meeus.com

Teamleider Arbeidsongeschiktheid & Zorg
Jos Walraven: tel. 035- 53 99 233, e-mail jos.walraven@meeus.com

Meeùs Hilversum
Meeùs | ’S-Gravelandseweg 21
Postbus 2091, 1200 CB Hilversum
T 035 539 92 00 | M 06 30 47 40 45


OHRA

U weet wat u wel en niet zoekt in uw zorgverzekering. Daarom wilt u zelf kiezen wat u precies verzekert. Zo heeft u een verzekering waar u echt iets aan heeft.  En sluit u uw zorgverzekering collectief af, dan krijgt u 8% korting op de OHRA Zorgverzekering.

Zelf regelen, wel zo makkelijk

Bij OHRA regelt u veel zelf. Dat kan met Mijn OHRA Zorgverzekering; uw eigen online polismap. Hiermee heeft u altijd een helder overzicht van uw verzekeringen, uw zorgkosten, vergoedingen en meer. Wilt u snel weten of u recht heeft op een bepaalde vergoeding? De OHRA Vergoedingenwijzer geeft direct duidelijkheid. Met één klik heeft u antwoord op vragen als:

  • Wat krijg ik vergoed en wat niet?
  • Heb ik een eigen risico of een eigen bijdrage?
  • Bij welke zorgverlener kan ik terecht?

Rekening. Foto. Geld terug.

Meestal wordt de rekening van uw zorgverlener rechtstreeks naar OHRA gestuurd. Heeft u toch een rekening ontvangen? Met de OHRA-app declareert u die heel eenvoudig met uw mobiel.

8 % korting
Als lid van de NBF of DDG profiteert u van 8% korting op de OHRA Zorgverzekering. Direct regelen? Ga naar www.ohracollectief.nl/nbf. Alle leden van het NBF collectief profiteren hiernaast van extra pakketkorting. Hoe meer verzekeringen u heeft afgesloten, hoe hoger de pakketkorting is.


Premieoverzicht Zorg 2014 NBF OHRA

Brochure Zorgverzekering OHRA
OHRA persbericht Zorg

Contact
Voor vragen of een vrijblijvende offerte kun je contact opnemen met het OHRA callcenter: 026-4004040. Zij zijn bereikbaar van maandag  t/m vrijdag van 8.00 tot 21.00 uur en ook op zaterdag van 9.00 tot 15.00 uur.