H&R Security kennissessie op donderdag 12 december 2013

H&R automatisering nodigt leden en geinteresseerden van harte uit voor de H&R Security kennissessie op donderdag 12 december 2013. Zij willen, in samenwerking met Eset, Sonicwall en SecWatch, tijdens deze sessie informeren over de ontwikkelingen op veiligheid, gevaren en bescherming.

Tijdens deze sessie wordt onder andere door een live “Hack-sessie” getoond hoe eenvoudig is in te breken op uw systemen indien deze niet goed beveiligd zijn.

Eset Endpoint Solutions

Aangezien online bedreigingen continu in ontwikkeling zijn, bedenken de onderzoekers van ESET continu de meest effectieve hulpprogramma’s om het toenemende volume, diversiteit en geavanceerde malware te bestrijden Ontdek wat er binnenin de ThreatSense-scan-engine zit en hoe ESET-oplossingen u zowel on- als offline beschermen.

Eset zal tijdens de kennissessie een “Legal Hack” uitvoeren om de kwetsbaarheid van een willekeurige website aan te tonen.

DoNOD Internet Security B.V. is een exclusieve distributeur van ESET, opererend vanuit Nederland onder de licentie van ESET spol s.r.o.

SECWATCH

SECWATCH is al sinds 2005 actief op de Nederlandse markt en is volledig gespecialiseerd in informatie- en netwerkbeveiliging.
Zij kijken niet alleen puur naar de hardware- en softwareoplossingen, maar beoordelen ook de organisatorische aspecten, zoals een degelijk beveiligingsplan en de handhaving daarvan.

SECWATCH ziet informatiebeveiliging als een integraal bedrijfsproces en daarom geven ze naast technische aanbevelingen ook adviezen op het gebied van management, organisatie en bedrijfsstructuur. Zij beschikken tevens over een vergunning particulier recherchebureau. De werkzaamheden worden uitgevoerd door gecertificeerde consultants (CE|H Certified Ethical Hacker, Licensed Penetration Tester, Security Manager) met jarenlange kennis en ervaring op het gebied van informatiebeveiliging.

Deze ruime ervaring heeft SECWATCH opgedaan bij opdrachten voor uiteenlopende overheids- en non-profitinstellingen, zoals GGZ, gemeentes, hogescholen en Ministeries, maar ook bij diverse grote en middelgrote bedrijven en multinationals.

Dell SonicWall

Het aantal bedreigingen die het op uw kostbare data voorzien hebben nemen met de dag toe en worden steeds intelligenter. Ruim 90% van de Firewalls die momenteel gebruikt worden zijn nog van de eerste generatie en kunnen uitsluitend op poort en protocol niveau beschermen. Maar de aanvallen van vandaag en morgen vinden vrijwel allemaal plaats op applicatie niveau. Hoe beschermt u zichzelf hiertegen? Een Dell SonicWALL Next Generation Firewall biedt uitkomst en kan u veel slapeloze nachten besparen.

Zij organiseren deze kennissessie bij ons op locatie. Het adres vindt u onderaan dit schrijven. Klik hier om u in te schrijven.

Agenda:

09.30 – 10.00 Ontvangst / koffie
10.00 – 10.05 Start / Welkom – Roy Zwiep, H&R
10.05 – 10.30 Eset voert live een “Legal-hack” uit om de kwetsbaarheid en noodzaak tot bescherming aan te tonen.
10.30 – 11:15 SecWatch bespreekt nieuwe en huidige bedreigingen,
oude firewall verliest de strijd. Patchen, updaten en antivirus om nieuwe kwetsbaarheden het hoofd te bieden. Krijgen gebruikers teveel rechten? 

Huur eens een hacker in!

11.15 – 12:30 SonicWall laat zien hoe hun produkten ons kunnen beschermen tegen ongewenste indringers. Wat is hot en wat is not. 

Eset bespreekt de Endpoint Security en hoe hun produkten uw bedrijf en netwerk beschermen tegen aanvallen.

12.30 – 13.00 Q&A en lunch met broodjes

Wanneer u interesse heeft in deze interactieve kennissessie en tevens geïnformeerd wilt worden over de huidige en toekomstige oplossingen in de markt, neemt u dan gerust contact op met één van onze accountmanagers.

Met vriendelijke groet,

Roy Zwiep

H&R automatisering
Otto Hahnweg 54-8
3542 AX Utrecht
Tel: 030 6621081