IDFA Industry Talk op vrijdag 22 november 2013 – The Future of the Art of Pitching

De DDG en NBF organiseren op vrijdag 22 november 2013 een IDFA Industry Talk met de succesvolle Deense producent Sigrid Dyekjær.

Zij onthult haar beste tips voor het maken van funding pilots en gaat het hebben over de kunst van pitchen voor een internationale markt. Hoe zorg je ervoor dat je financiers in slechts zeven minuten overtuigt van je documentaire plan? En hoe bereid je je pitch visueel en mondeling het beste voor? Dyekjær geeft inside tips en trics vanuit haar eigen jarenlange ervaring. Ook Freddy Neumann (PR agent van veel Deense documentaires) en Eva Mulvad (regisseur van A Modern Man en Enemies of Happiness) zijn aanwezig en zullen hun ervaring met het publiek delen.

Na afloop van deze bijeenkomst nodigt de FERA (Federatie van Europese Filmregisseurs) en DDG iedereen van harte ui t voor een borrel op de bovenverdieping van de Brakke Grond. Ook leden die niet bij de Industry Talk aanwezig kunnen zijn, zijn uiteraard van harte welkom op de borrel.

Wat: IDFA Industry Talk – The Future of the Art of Pitching
Wanneer: vrijdag 22 november 2013 15:00 – 17:00 (met aansluitend borrel)

Keynote: Sigrid Dyekjær (Danish Documentary Production)
Gasten: Freddy Neumann (PR Agent) | Eva Mulvad (regisseur)

Waar: De Brakke Grond, Nes 45, 1012 KD Amsterdam
Voor wie: DDG- en NBF-leden, IDFA geaccrediteerde gasten
Kosten: gratis
Borrel: Bovenverdieping Brakke Grond van 17.00 – 19.00 uur

Aanmelden voor het IDFA panel is gewenst en kan via festival@directorsguild.nl of 020-6646588.