ARRI RAW- Codex workflow conference 12 november

Netherlands Society of Cinematographers organiseert in samenwerking met Cam-a-lot, Vocas en Camera Rentals ARRI RAW – Codex workflow conference op dinsdag 12 november 2013 10.00 – 16.00 in EYE te Amsterdam.

Het RAW opname formaat zal de komende jaren de standaard worden voor de filmindustrie. Deze dag zal specifiek worden belicht het ARRI RAW formaat en de Codex data opslagsystemen binnen de workflow van speelfilm, tv drama producties en commercials. Deze dag is vooral bedoeld voor producenten, uitvoerend producenten, postproductie medewerkers, editors, regisseurs, productieleiders, data handlers, visual effects designers, color graders, directors of photography etc.

Doel van deze dag is niet alleen meer inzicht te verschaffen in de RAW techniek maar vooral de consequenties te belichten qua creatieve keuzes, datahandling en productionele kosten bij 2K en 4K opnamen technieken. Laat je bijspijkeren in het RAW data mysterie zodat je weer kan werken alsof alles weer analoog was.

Sprekers:
Olivier Temmler – ARRI München
Ben Berry – Codex London

Verder zal een gerenommeerd dir. of photography werk presenteren wat met deze workflow tot stand is gekomen. Omdat beschikbaarheden op dit moment nog niet zijn te garanderen kunnen we nog niet zeggen wie dit zal zijn.

De conferentie begint om 10.00 uur met koffie en eindigt om 16.00
Lunch en borrel worden aangeboden door Cam-a-lot, Vocas en Camera Rentals.
Reserveren via nsc@cinematography.nl en door overmaking van 42,50 op rek. NSC 749115.