Film Industry Guide kondigt grote vernieuwing aan

In november lanceert de Film Industry Guide, de gids voor filmbedrijven en -professionals, een grondig vernieuwde website. “Het design is verbeterd en je kunt straks veel makkelijker filmprofessionals en filmbedrijven zoeken en vinden.” Profielen van filmprofessionals en filmbedrijven worden in het nieuwe ontwerp prominenter getoond. De website raadt filmpeople-acounthouders aan om vóór de lancering de gegevens van hun profiel bij te werken zodat er een actueel beeld ontstaat van de werkzaamheden binnen de filmwereld. De update is tevens een voorbereidingen op het sociale netwerk “Filmpeople Connecties” dat met ondersteuning van het Nederlands Filmfonds wordt ontwikkeld voor de Nederlandse filmindustrie door de makers van de gids.

Mensen met een Filmpeople-account kunnen hier inloggen om profielgegevens te updaten:
http://www.filmindustryguide.nl/users/login

Filmbedrijven of filmprofessionals die nog geen account hebben kunnen dat kosteloos aanmaken via de volgende link: http://www.filmindustryguide.nl/paginas/view/74

Er wordt accounthouders aangeraden om de volgende zaken aan te vullen:
– vakgebieden
– track record / ervaring / producties
– portfolio (showreels, films, foto’s, audio bestanden en/of muziek)

www.filmindustryguide.nl