Makers afstudeerfilm ‘Onbeperkt’ organiseren bijzonder benefietdiner

Op zondag 3 november organiseren de makers van ‘Onbeperkt’ een bijzonder benefietdiner om hun afstudeerfilm van de Nederlandse Filmacademie te kunnen realiseren.

De film, met als werktitel Onbeperkt, gaat over de materialistische stock-broker Sten. Wanneer hij door de FIOD (Fiscale Inlichtingen- en Opsporingsdienst) van zijn bed wordt gelicht, ziet hij zijn toekomst in rook opgaan. Hij gaat op zoek naar de kracht om door te gaan bij de mensen die dichtbij hem staan. De hoofdrol Sten wordt gespeeld door Matthijs van de Sande Bakhuyzen.

De film wordt volgend jaar uitgezonden op televisie door de Humanistische omroep en zal tijdens het Nederlands Film Festival 2014 te zien zijn. Van de Filmacademie en de omroep ontvangen we financiële steun om deze film te maken. Echter, is het van groot belang dat we deze bedragen zelf aanvullen zodat we de film zo kunnen maken, zoals we deze willen maken.

Mede hierom, het is namelijk ook ontzettend leuk, organiseren wij een benefiet diner. Op zondag 3 november gaat dit plaatsvinden in de Zilveren Toren in Amsterdam. Chef-kok Sjim Hendriks gaat een vijf gangen diner bereiden, terwijl de band My Baby de avond muzikaal begeleidt.

Onbeperkt is de eerste Green film making afstudeerfilm ooit. Dat betekent dat wij zo duurzaam mogelijk proberen te werken. Dit thema wordt tijdens de avond verder toegelicht.

Kortom, voor 100 euro steun je deze afstudeerfilm, en krijg je een fantastische avond met eten en drinken op een zeer bijzondere plek met uitzicht over heel Amsterdam.

Wil jij deze sympathieke film steunen? Meld je dan aan via benefiet.onbeperkt@gmail.com.

Praktische informatie
Datum: zondag 3 november
Tijd aanvang: 18.30
Locatie: De elfde verdieping van de Zilveren Toren Stationsplein 51  1012 AB Amsterdam
Parkeren: Kan gratis op het NDSM terrein en dan met de NDSM pont naar het centraal station. De Zilveren Toren

www.onbeperktdefilm.nl