Goed nieuws: Audiovisuele studenten kunnen gratis lid blijven van de NBF!

Met veel plezier kunnen we je laten weten dat het NBF-bestuur besloten heeft om het gratis lidmaatschap (dat in 2012 geïntroduceerd is wegens ons 60-jarige bestaan) te verlengen! Alle studenten van de geselecteerde audiovisuele hogescholen (NFTA, HKU, Rietveld Academie, AKV|St.Joost en Willem de Kooning Academie) kunnen gratis lid worden of blijven van de NBF.

Ben je student en wil je lid worden?
Vul dan het speciale aanmeldformulier in en stuur ons een bewijs van inschrijving van je opleiding voor studiejaar 2013-2014 en een pasfoto toe.

Ben je nog student en wil je lid blijven?
Dan moet je voor 1 december 2013 een bewijs van inschrijving voor collegejaar 2013-2014 naar ons e-mailen. Doe je dit niet, dan kunnen we je lidmaatschap helaas niet gratis verlengen. Je lidmaatschap vervalt hiermee per 1 december 2013.

Ben je inmiddels afgestudeerd?
Dan kun je twee jaar lang tegen het oude studententarief lid blijven. Deze contributie bedraagt €7,50 per kwartaal en het lidmaatschap is jaarlijks opzegbaar. We horen graag voor 1 december 2013 of je lid wilt blijven tegen dit speciale tarief.

Waarom lid worden?
De meeste film- en televisiemakers werken freelance en kunnen geen aanspraak maken op collectieve regelingen voor hun beroepsgroep. De NBF verbindt mediaprofessionals en behartigt hun belangen. We doen dit door een sterke lobby richting Den Haag te voeren voor betere financieringsregelingen. Verder verzorgen we belangrijke collectieve kortingen op (zakelijke) verzekeringen, zoals de WA-verzekering, apparatuurverzekering en zorgverzekering. Daarnaast bieden we leuke kortingen op o.a. bioscoopbezoek. Ook organiseren we informatieve evenementen met veel netwerkmogelijkheden. Al met al sta je met je NBF-lidmaatschap extra sterk in de sector tijdens deze roerige tijden.

Als NBF vinden we het belangrijk om beginnende makers te ondersteunen. We hopen ook in dit studiejaar veel voor studenten te kunnen betekenen!

Voor vragen kun je contact opnemen met het bureau: 020-6646588 of nbf@nbf.nl