Cinema User Autumn Event: de kleur van 4K op 17 oktober

Een dag rond het nieuwe 4K, de hype van IBC2013, met een inleidende lezing over Color Space, verhelderende demo’s rond Color Processing, en uitnodigende 4K product-presentaties in de Color Bar.

4K in Color Space
Wat is kleur? Wat is de verhouding tussen kleur in onze dagelijkse werkelijkheid en kleur op een monitor of een filmdoek? Wat zijn color spaces, wat is hun rol, en gaat 4K ons ‘deep space’ brengen?

4K in Color Processing
Hoe slim gaan geavanceerde software applicaties als DaVinci Resolve en CINEMA 4D om met color space? Welke kleurwerelden gaan er schuil achter de zo simpel ogende menu’s, en hoe ingrijpend is een menu-keuze?

4K in Hardware Design
Waarom zet Blackmagic Design met zijn vele nieuwe producten vol in op 4K, en wat is voor ons in een breder kader de meerwaarde van deze producten? En hoe lost de fiber-optic techniek van Rosenberger OSI het dreigend bandbreedte-probleem op?

4K in de Color Bar
Hands on presentaties van producten van Blackmagic Design, MAXON, Rosenberger OSI en TheBrikmill, verzorgd door The Future Store, met medewerking van Mediamachine en Blackmagic Design.

Inloop vanaf 12.30 uur. De Color Bar is dan reeds geopend.

Om 13.00 uur gaat het programma in de grote bioscoopzaal van start. Dit programma zal, inclusief een korte pauze, zo’n drie uur in beslag nemen en rond 16.00 uur worden afgesloten.

De Color Bar is tijdens de pauze open, en zal u vanaf 16.00 uur, met uitloop tot 20.00 uur, graag ontvangen om in een informele sfeer een keur aan revolutionaire producten te tonen.

Het event is gratis. Het aantal plaatsen is beperkt, dus schrijf u snel in!

Klik hier voor inschrijven

Klik hier voor het complete programma

Studio/k
Timorplein 62
1094 CC Amsterdam

Bron: Mediamachine