HET BOMBARDEMENT, DAGLICHT en DE MARATHON in de race voor het Gouden Kalf voor de UPC PUBLIEKSPRIJS

Donderdagmiddag zijn tijdens het 33e Nederlands Film Festival op het grote openluchtscherm bij het Festivalpaviljoen de nominaties bekendgemaakt voor het Gouden Kalf voor de UPC Publieksprijs.

HET BOMBARDEMENT, DAGLICHT en DE MARATHON zijn nog in de race voor het Gouden Kalf dat namens het Nederlandse publiek wordt uitgereikt. Vanaf nu kan iedereen, tot donderdag 3 oktober 24:00, opnieuw stemmen op de top drie via filmfestival.nl/upcpublieksprijs en www.upc.nl/filmfestival of via UPC met de afstandsbediening met behulp van een Horizon-app of met de Rode Knop.

De makers van de winnende film ontvangen het Gouden Kalf voor de UPC Publieksprijs tijdens het Gala van de Nederlandse Film op vrijdag 4 oktober. De uitreiking is op www.filmfestival.nl, Cultura24 en het evenementenkanaal (15) van UPC integraal te zien en vanaf 20.55 uur live bij de VPRO op Nederland 2.

UPC is al sinds 2010 hoofdsponsor van het Nederlands Film Festival en heeft met de adoptie van het Gouden Kalf voor de UPC Publieksprijs haar sponsoring uitgebreid.

HET BOMBARDEMENT, DAGLICHT en DE MARATHON zijn nog op het 33e Nederlands Film Festival te zien. Het festival duurt nog tot en met 4 oktober. Bekijk het hele programma op filmfestival.nl, lees het NFF Magazine of volg het NFF op Facebook, Twitter en Snipper. #nff2013