NBF betrokken bij overleg over financiële steunmaatregel voor Nederlandse filmindustrie

De NBF is betrokken bij diverse initiatieven om een financiële maatregel van de grond te krijgen voor de Nederlandse filmindustrie (taxshelter/taxrebate).

Zo was de huidige voorzitter, Anton Scholten, al spreker bij de hoorzitting van de Tweede Kamer afgelopen januari. Volgende week dinsdag heeft de NBF met enkele andere partijen een gesprek op het ministerie van OC&W.

Het gesprek is met de commissie-ambtenaren van het Ministerie van Economische Zaken, Ministerie van Financiën en Ministerie van OC&W. Deze commissie moet de motie gaan beantwoorden die de Tweede Kamer afgelopen juli heeft aangenomen en waarin de regering wordt opgeroepen tot een onderzoek, hoe een economische maatregel voor de filmindustrie moet worden ingericht.

Neem voor meer informatie contact op met de NBF via 020-6646588 of nbf@nbf.nl.