Festivaleditie NBF netwerkborrel op maandag 30 september

Hierbij nodigen we alle film- en tv-professionals van harte uit voor de speciale festivaleditie van de NetwerkBorrel voor Film en tv (NBF) tijdens het Nederlands Film Festival in Utrecht op maandag 30 september in de Balzaal van de Winkel van Sinkel!

Alweer voor het vierde jaar op rij zal een mooie selectie van de eindexamenplannen van de lichting 2014 van de Nederlandse Filmacademie gepresenteerd worden. Een speciale selectiecommissie bestaande uit Ester Gould (documentairemaker), Matthijs ten Berge (o.a. directeur Amsterdam Film Week ), Remco Kobus (hoofd Drama Endemol) en Anton Scholten (Filmmore & voorzitter NBF) zal zes projecten selecteren waarover een korte pitch gehouden zal worden door de makers. Vanaf 17:00 tot 19:00 zal de NBF netwerkborrel in het teken staan van deze presentaties en kunnen onder het genot van een borrel nieuwe contacten worden opgedaan en oude worden aangehaald.

Wat: NetwerkBorrel voor Film en tv (NBF) – speciale festivaleditie
Wanneer: maandag 30 september 17:00 – 19:00, pitches om 18:00
Voor wie: alle leden en relaties van de NBF
Waar: Balzaal van de Winkel van Sinkel, Oudegracht 158, Utrecht
Toegang op vertoon van officiële uitnodiging

De NBF en de NetwerkBorrel voor Film en tv
De NBF is al meer dan 60 jaar dé brede beroepsvereniging voor film- en tv-professionals in Nederland. De reguliere NBF netwerkborrel vindt elke laatste maandag van de maand plaats in SMART Project Space/LAB111 in Amsterdam-West. Op de borrel, die bedoeld is voor alle film- en tv-professionals, wordt gezamenlijk een voordelig hapje gegeten, geborreld en is er een inhoudelijk programma of paneldiscussie over een actueel thema. Kom dus ook een keer langs in Amsterdam!

Zie voor meer informatie over de NBF of de netwerkborrel www.nbf.nl of neem contact op met het NBF-kantoor via nbf@nbf.nl of 020-6646588.

TOEGANG OP VERTOON VAN OFFICIELE UITNODIGING, ZIE ONDER OF KLIK HIER!
Ontwerp door www.yosay.nl