HUMAN zoekt donateurs

HUMAN verdwijnt, tenzij de omroep 50.000 investeerders weet vinden. Momenteel behoort HUMAN tot de 2.42-omroepen, die door de bezuinigingen vanaf 2016 zullen verdwijnen uit het omroepbestel. Met 50.000 wordt HUMAN een aspirant-omroep en is de kans groter dat ze zullen blijven bestaan.

“Human, de humanistische omroep, kantelt al jaren de blik van Nederland. We mikken op hoofd en hart, niet op snelle tranen. We geven stem aan de onderstroom, geen megafoon aan de onderbuik. We bouwen podia voor oprecht debat, geen circustenten voor holle soundbites. We zijn doendenkers, geen zwartkijkers.

De politiek heeft opnieuw de bijl in de publieke omroep gezet. Programma’s met braders en raders, boerenzoekers en vakantiegroeters blijven overeind. Maar het kleine en eigenzinnige Human dreigt geveld te worden. Geestslijpende en blikverruimende programma’s zoals ‘De Vloer Op’, ‘Duivelse Dilemma’s’, ‘Argos TV/Medialogica’, ‘Dus ik ben’ en ‘Het Filosofisch Kwintet’ staan op het punt te verdwijnen. Ook voor onze spraakmakende documentaires – zoals ‘Gesneuveld’, ‘Als we het zouden weten’ en ‘Sta me bij’ – valt dan het doek. Hetzelfde geldt voor prijswinnende films als ‘Doodslag’ met Theo Maassen en de IDFA-hits ‘Stand van de sterren’ en ‘Wrong Time Wrong Place’.

Human verdwijnt, tenzij we 50.000 investeerders hebben. Wilt u breedbeeld met diepgang? Word dan lid van Human! Ontvang geen T-shirt. Geen badhanddoek. Geen reistas. Ontvang inhoud. Inspiratie. Invloed.

Als Human-lid kunt u actief meedenken over programma’s die ertoe doen. Ook participeert u in Human-activiteiten met maatschappelijke impact.

Investeer in Human. Voor slechts € 12,50 per jaar bent u al aandeelhouder in diepgang. Denk en doe met ons mee.”

Kijk voor meer informatie op: https://www.investeerinhuman.nl/