Wereldpremière van de documentaire The Unknown Runner in Berlijn

The Unknown Runner is een inspirerende documentaire geproduceerd door de Amsterdamse productiemaatschappij A COW SAYS MOO. Regisseur Boudewijn de Kemp deelt graag deze update met de fans: de film is klaar en zal binnenkort ten doop gehouden worden: de wereldpremière is in Berlijn op 25 september 2013.

The Unknown Runner is gemaakt voor hardlopers en documentaireliefhebbers, en vertelt het verhaal van de Keniaanse atleet Geoffrey Kipsang en de weg die hij aflegt naar zijn debuut op de Marathon van Berlijn.

Gedurende de productie van The Unknown Runner had de crew onbeperkt toegang tot de atleten – in Kenia, op het trainingskamp en bij de Marathon van Berlijn – voor een uniek inzicht in de wereld achter de Keniaanse topsporters.

De film is nu klaar en zal tegelijkertijd offline en online zijn première beleven – in een filmtheater in Berlijn en op Vimeo On Demand (www.vimeo.com/ondemand/theunknownrunner).

Om de film te promoten, heeft het productieteam een speciale campagne ontwikkeld: The Unknown Winner. De campagne moedigt fans aan om ook een Unknown Winner te worden en geeft ze de kans kaartjes te winnen voor de première in Berlijn of, voor diegenen die niet in Berlijn zijn, een code om de film op Vimeo On Demand te kijken. De campagne loopt van 2-15 september op theunknownrunner.com.

Trailer: https://vimeo.com/73286658