Speciale festivaleditie van de NBF netwerkborrel op maandag 30 september

Op maandag 30 september is het weer zover: de jaarlijkse NBF netwerkborrel tijdens het Nederlands Film Festival met pitches van de studenten van de Nederlandse Filmacademie! Al voor het derde jaar op rij zal een selectie van de eindexamenplannen van de lichting van het komende jaar gepresenteerd worden door de studenten.

Een speciale commissie bestaande zal zes interessante projecten selecteren waarover op de avond een korte pitch gehouden zal worden door de makers. Vanaf 17:00 tot 19:00 zal de NBF netwerkborrel in het teken staan van deze presentaties en kunnen onder het genot van een borrel nieuwe contacten worden opgedaan en oude worden aangehaald.

Wat: NetwerkBorrel voor Film en tv (NBF) – speciale festivaleditie
Wanneer: maandag 30 september 2013 17:00 – 19:00, pitches om 18:00
Voor wie: alle leden en relaties van de NBF
Waar: Balzaal van de Winkel van Sinkel, Oudegracht 158, Utrecht

Leden en relaties van de NBF ontvangen half september per mail de officiële uitnodiging. Toegang is op vertoon van de uitnodiging.

NBF netwerkborrel
De reguliere NetwerkBorrel voor Film en tv (NBF) vindt elke laatste maandag van de maand plaats in Media Café LAB111 in Amsterdam-West. Op de borrel, die bedoeld is voor alle film- en tv-professionals, wordt gezamenlijk gegeten, geborreld en is er een inhoudelijk programma of paneldiscussie over een actueel thema. Kom dus ook een keer langs in Amsterdam!

Voor meer informatie over de NBF netwerkborrel of plaatsing op de mailinglijst kan contact worden opgenomen met het NBF-kantoor via nbf@nbf.nl of 020-6646588.