The SuperMeet Amsterdam op 15 september: korting voor NBF-leden!

Zondag 15 september is het dan zover, the SuperMeet is about to begin! In het Krasnapolsky hotel vertellen verschillende high profile professionals van AutoDesk, Adobe, iZotope en Blackmagic Design hun verhaal van 17:00 tot 23:00 uur. Zorg dat je bij dit niet te missen event aanwezig bent!

De SuperMeet is the place to be als je werkt in de creatieve industrie. Met toonaangevende presentaties van verschillende professionals zie je hoe zij omgaan met de grootste uitdagingen. Zo verzorgd Al Mooney een presentatie over Premiere Pro en hoe Adobe ervoor zorgt dat editors briljante visuals efficiënter en gemakkelijker kunnen produceren.

DaVinci Resolve 10
Blackmagic Design, de uitgever van DaVinci Resolve 10, heeft James Tonkin als presentator gekozen. James is een filmmaker en director bij Hangman Studio’s. Hij zal tijdens de presentatie laten zien hoe hij te werk gaat met kleurcorrecties.

The Raffle!
Dit jaar is er de befaamde Raffle. Dat houdt in dat er vele prijzen te winnen zijn. Op dit moment staat de totale prijzenpot op € 32.000,-! Zo maak je kans op een Blackmagic Cinema Camera, Avid Media Composer 7, DaVinci Resolve, G-Raid Thunderbolt 4TB en nog veel en veel meer! Mis het event niet! Meld je nu aan!

Korting
NBF-leden kunnen met korting kaarten kopen voor the SuperMeet. In de nieuwsbrief van week 36 staat de kortingscode voor leden. De code is ook op te vragen bij het NBF-kantoor via nbf@nbf.nl of 020-6646588.

Bron: CMM