CMM Update

Open dag, gratis workshops, nieuwe cursussen DaVinci Resolve en CineWare!

CMM opent haar deuren op 25 augustus

De open dag van College of MultiMedia staat in het teken van gratis proeflessen, workshops en informatiesessies over de opleidingen: Web, 3D Producer & Digital Video Producer. Meld je aan via de website of kom gewoon langs! Lees verder

Word iPad of Mac user expert

Of je nu thuis, op het werk, in de trein, auto of vliegtuig zit, het maakt niet meer uit. iPads en iMac’s zie je overal. Hoog tijd voor een gratis workshop bij College of MultiMedia. Zorg dat jij Apple User Expert wordt! Lees verder

Cinema 4D MoGraph Sound Effector tijdens gratis workshop

Cinema 4D kent vele tools, waaronder de MoGraph Sound Effector. Deze tool stelt je in staat om animaties te maken die samen gaan met de beat. Je leert deze tool gebruiken tijdens de gratis workshop bij College of MultiMedia. Meld je aan! Lees verder ! →

Nieuw! LOGIC PRO X, de muzikale revolutie!

Kom alles te weten over de nieuwste Logic Pro versie tijdens de muzikale demonstratie van College of MultiMedia! Muziek producties opgevoerd naar X! Lees verder

In de spotlight – nieuwe cursussen in CineWare en DaVinci Resolve

Kleurcorrecties zullen steeds vaker voorkomen, zowel op foto’s als in video. Soms wil je een vollere kleur groen, soms een strak blauwe lucht. Kleurcorrectiesoftware DaVinci Resolve biedt je alle professionele mogelijkheden. Na de cursus weet je de workflow van het softwarepakket en zul jij bij iedere post-productie gevraagd worden! De andere nieuwe cursus die vaak gevraagd wordt is CineWare. Dit is de live pipeline tussen Cinema 4D en After Effects. Krachtige software nu samen nog krachtiger! Leer het tijdens de MASTERCLASS CineWare! Lees verder

Gratis workshop; presenteren doe je zo met Keynote!

Presentaties die van het scherm afspringen? Apple biedt je de software, Keynote. College of MultiMedia zorgt ervoor dat je het programma beheerst! Zo knallen al je presentaties evan het scherm af en zal geen enkele pitch meer falen door een slecht uitziende presentatie! Lees verder

3 cursusdagen Illustrator – 5 dagen per maand over!

Illustrator wordt gebruikt door de grootste creatieve bedrijven ter wereld. Leer hoe jij dit fantastische stukje software bij College of MultiMedia, gecertificeerd trainingscentrum van Adobe. Zo houd je dagen over en zal je werkgever of klant super tevreden zijn over het door jou geleverde werk. Lees verder

Korting voor NBF-leden
Leden van de NBF krijgen 10% korting op alle cursussen en opleidingen bij College of Multimedia (CMM) en op geselecteerde cursussen nog extra korting (leden worden hiervan via de nieuwsbrief op de hoogte gesteld).