Bekijk MPJC met de gratis livestream!

Vandaag is het zover: het Mediapark Jaarcongres 2013! Het belooft een bijzondere en informatieve dag te worden, met onder meer bijdragen van OC&W staatssecretaris Sander Dekker, Shula Rijxman (NPO), Matt Danzico (BBC), Eveline van der Steen (Armada Music) en Matthias Scholten (RTL). Meer informatie over het programma kun je vinden op de website www.mediaparkjaarcongres.nl.

Heb je je niet ingeschreven maar wil je wel aanwezig zijn? Kom gerust naar Studio 21 op het Media Park, wij regelen je registratie ter plekke.

Livestream
Het plenaire congres is live te volgen via de MPJC website. Dankzij United en Streamzilla kunnen we de stream bovendien in HD aanbieden! De livestream is te vinden op deze pagina. Ook is de stream te volgen via het UPC evenementenkanaal op je digitale televisie.

Op twitter is het MPJC te volgen via #mpjc en @MPJC13. Meer over het programma van Mediapark Jaarcongres is na te lezen op www.mediaparkjaarcongres.nl,

Fast Moving Targets @MPJC
Erwin Blom (Fast Moving Targets) heeft de videoquotes van MPJC geproduceerd. In deze korte videoreportages geven verschillende invloedrijke media experts, waaronder Werner Vogels (Amazon), William Valkenburg (RNW), Ruurd Bierman (NPO) en Ben van de Burg (Triple IT) hun mening over de laatste media ontwikkelingen.  Welke belangrijke trends zien zij op het gebied van consumptie, productie en distributie van tv en online video?

De integrale interviews worden gepubliceerd op het platform Fast Moving Targets. De videoquotes zelf publiceren we na het congres op vimeo.

Daarnaast zal Fast Moving Targets van 11 tot 17 uur live vanaf het Mediapark jaarcongres uitzenden. Met in de lunchpauze, van 13.00-14.15 uur, Top Names on stage. Gasten in deze uitzending zijn o.a. Jan Jaap van der Wal, Eveline van der Steen en Erik Anderson.

Dus ook als je geen MPJC ticket hebt zijn er genoeg manieren om het congres te volgen!

Bron: communicatie MPJC